Behandelingen

Soms is er niet zoveel nodig om water weer te laten stromen.
Dat geldt ook voor jou. Wat heb jij nodig om je energie te laten stromen?

Klachtgerichte behandelingen

RSI, hoofdpijn, slapeloosheid, stress, slijmbeursontstekZiyuli_DSC5854ing.
In mijn massagepraktijk in Almere krijg ik veel mensen met lichamelijke klachten. Het is fijn om de pijn of de klacht te verminderen. Maar het is beter om te kijken naar de oorzaak. In Japan leerde ik verder te kijken dan het lichaam. Lichaam, geest en emotie zijn één. Zijn jou!

De klacht duurzaam verminderen door het zelfhelende vermogen van je lichaam aan te wakkeren. Wat is nodig?

> Massagetherapie
> Cuppingmassage
> Guasha
> Acupunctuur
> Moxa

In een eerste gesprek bespreken we je klacht. Wat is echt nodig voor om te herstellen. Naast mijn behandeling zul je ook zelf aan de slag gaan. Maak je niet ongerust; In de meeste gevallen zijn mijn adviezen simpel en makkelijk uit te voeren.

De rimpeling van een kleine aanraking op het water reikt ook ver.

cliënt vertelt

 • Te veel en te lang achter de computer, dus RSI. Mehdi heeft mij niet alleen van mijn klacht afgeholpen. Hij heeft mij geleerd gezond te werken en te leven. Ik heb nu veel meer energie over aan het einde van mijn dag!

  Florianne Sanders
  Florianne Sanders
 • Ik had een rug-hernia. Na een gesprek met Mehdi werd snel duidelijk dat acupunctuur de beste behandeling zou zijn. Het resultaat was verbijsterend. Na een paar maanden kon ik weer de dingen doen die ik gewend was. Kortom, een geweldig geneesheer en een supervent.

  Fons Mak
 •   Mehdi heeft mij ook goed geholpen met mijn slijmbeurs ontsteking in mijn linker schouder. Door zijn behandeling en advies kan ik weer vrij bewegen.  Dank je wel Mehdi Tajeddin Succes met de nieuwe onderneming!

  Stef Verfcorporate lives