Behandelingen

Klachtgerichte behandelingen

praktijk-ziyu

Als Natuurgeneeskundige therapeut werk ik vanuit de vijf natuurgerichte principes.  De klachten worden ook op deze wijze benaderd.

De behandeldisciplines die ingezet worden zijn:

> Massagetherapie
> Cuppingmassage
> Guasha
> Acupunctuur
> Moxa

De diverse behandeldisciplines van Ziyu praktijk kunnen (in overleg) afzonderlijk of in combinatie ingezet worden.

Tijdens de intakegesprek wordt de klacht en mogelijk oorzaak vastgesteld. Op basis daarvan wordt een behandelplan (gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes) opgesteld. Wat is echt nodig voor om te herstellen. De behandelingen kunnen worden aangevuld met de passende begeleiding en advies op het gebied van voeding en leefstijl. Naast mijn behandeling zul je ook zelf aan de slag gaan. Maak je niet ongerust; In de meeste gevallen zijn mijn adviezen simpel en makkelijk uit te voeren.

cliënt vertelt

 • Te veel en te lang achter de computer, dus RSI. Mehdi heeft mij niet alleen van mijn klacht afgeholpen. Hij heeft mij geleerd gezond te werken en te leven. Ik heb nu veel meer energie over aan het einde van mijn dag!

  Florianne Sanders
  Florianne Sanders
 • Ik had een rug-hernia. Na een gesprek met Mehdi werd snel duidelijk dat acupunctuur de beste behandeling zou zijn. Het resultaat was verbijsterend. Na een paar maanden kon ik weer de dingen doen die ik gewend was. Kortom, een geweldig geneesheer en een supervent.

  Fons Mak
 •   Mehdi heeft mij ook goed geholpen met mijn slijmbeurs ontsteking in mijn linker schouder. Door zijn behandeling en advies kan ik weer vrij bewegen.  Dank je wel Mehdi Tajeddin Succes met de nieuwe onderneming!

  Stef Verfcorporate lives