Mehdi Tajeddin

Ik ben Mehdi Tajeddin geboren en getogen in Iran, leerde ik al op jonge leeftijd masseren om pijn Ziyuli_DSC5647 - kopiete verlichten, steun te geven of te laten ontspannen.

Mijn Perzische achtergrond heeft mij geleerd dat aandacht en massage pijn verlicht. Als kind masseerde ik al mijn familie tegen kwaaltjes, zoals spierpijn en hoofdpijn. Dat hoort bij onze cultuur. Mijn interesse in biologie en anatomie was gewekt en ik studeerde in beide richtingen af. Omdat ook de Oosterse geneeswijze mij intrigeerde, pakte ik mijn spullen en vertrok naar Japan voor studie en diepgang.

In Japan maakte ik via Japanse Meesters kennis met Oosterse Geneeswijze. Mijn ogen gingen open: Lichaam, geest en emotie zijn één en vormen jou. 5 jaar later maakte ik weer een stap. Dit maal richting Nederland, waar ik aan de slag kon – na een studie – als tandtechnicus. Ik miste echter écht contact met mijn patiënten. De beweging, het contact, de energie. Ik volgde mijn hart richting sport, massage en welzijn. Ik ging als (sport)masseur en massagetherapeut aan de slag. Honderden armen, benen, ruggen en schouders gingen door mijn handen. Naast tijdelijke verlichting van de klacht, leerde ik voelen wat echt nodig is. Hoe kan ik de energie laten stromen om jou te laten stralen?

Daarom koos ik ook voor Acupunctuur. Acupunctuur gaat uit van de gedachte dat energie stroomt. Heb je een klacht? Dan loopt of zit de energie ergens in je lichaam vast. Met Acupunctuur hef je de verstoringen op met behulp van naalden.

In een eerste gesprek bespreken we je klacht. Wat is echt nodig voor om te herstellen. Naast mijn behandeling zul je ook zelf aan de slag gaan. Maak je niet ongerust; In de meeste gevallen zijn mijn adviezen simpel en makkelijk uit te voeren.

De rimpeling van een kleine aanraking op het water reikt ook ver.

Ziyu en Mehdi

Jij bestaat niet alleen uit een lichaam. Jij bent je lichaam, je gedachten en je emotie. Vanuit mijn Perzische en oosterse achtergrond, ben ik gewend om niet alleen naar je lichaam te kijken. Maar ook naar je mentale gesteldheid en je emotie. Ik geloof dat deze 3 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De praktische ervaring die ik ondertussen had opgedaan als massagetherapeut en acupuncturist én mijn holistische visie, waren de basis voor mijn eigen praktijk: Ziyu. Praktijk voor Acupunctuur en Massagetherapie, te Almere.

Hoe mooi is het om kennis over te dragen met een visie. Een visie die in het Oosten breed gedragen wordt. Sinds 2002 leer ik cursisten de kneepjes van het massage-vak, en krijg ik ook de ruimte om een visie door te geven. Mijn visie voor een holistische benadering van de gezondheidszorg, de patiënt én jezelf.

Erkend docent, CRKBO (het Centraal Register Korte Beroepsopleiding)

Kennis is delen, delen is helen

cliënt vertelt

 • Te veel en te lang achter de computer, dus RSI. Mehdi heeft mij niet alleen van mijn klacht afgeholpen. Hij heeft mij geleerd gezond te werken en te leven. Ik heb nu veel meer energie over aan het einde van mijn dag!

  Florianne Sanders
  Florianne Sanders
 • Ik had een rug-hernia. Na een gesprek met Mehdi werd snel duidelijk dat acupunctuur de beste behandeling zou zijn. Het resultaat was verbijsterend. Na een paar maanden kon ik weer de dingen doen die ik gewend was. Kortom, een geweldig geneesheer en een supervent.

  Fons Mak
 •   Mehdi heeft mij ook goed geholpen met mijn slijmbeurs ontsteking in mijn linker schouder. Door zijn behandeling en advies kan ik weer vrij bewegen.  Dank je wel Mehdi Tajeddin Succes met de nieuwe onderneming!

  Stef Verfcorporate lives