IG-visie

De IG-visie (Integratieve Geneeskunst) wordt in de praktijk door vier pijlers gedragen waarbij alle pijlers even belangrijk zijn.

 1. Er is sprake van een gelijkwaardige arts-patiënt-relatie waarin de patiënt centraal staat en de arts meer als ondersteunende coach functioneert. De patiënt heeft een actieve rol in het voorkomen van ziekte, zijn welbevinden en in het eigen genezingsproces.
 2. Ook binnen de klinische setting is er expliciet ruimte voor preventie.
 3. ‘Evidence based’ CAM-therapieën (complementaire en alternatieve therapieën) worden gecombineerd met de reguliere therapieën om te komen tot de meest effectieve, minst invasieve, minst toxische en goedkoopste behandelingsstrategie. Hierbij worden naast de lichamelijke aspecten ook de andere aspecten van de persoon betrokken.
 4. Er wordt gewerkt in een zogenaamd ‘healing environment’ oftewel ‘een gezonde omgeving’ waarbij de omgang met elkaar en de omgeving waarin gewerkt wordt bijdragen aan het algemeen welbevinden.

cliënt vertelt

 • Te veel en te lang achter de computer, dus RSI. Mehdi heeft mij niet alleen van mijn klacht afgeholpen. Hij heeft mij geleerd gezond te werken en te leven. Ik heb nu veel meer energie over aan het einde van mijn dag!

  Florianne Sanders
  Florianne Sanders
 • Ik had een rug-hernia. Na een gesprek met Mehdi werd snel duidelijk dat acupunctuur de beste behandeling zou zijn. Het resultaat was verbijsterend. Na een paar maanden kon ik weer de dingen doen die ik gewend was. Kortom, een geweldig geneesheer en een supervent.

  Fons Mak
 •   Mehdi heeft mij ook goed geholpen met mijn slijmbeurs ontsteking in mijn linker schouder. Door zijn behandeling en advies kan ik weer vrij bewegen.  Dank je wel Mehdi Tajeddin Succes met de nieuwe onderneming!

  Stef Verfcorporate lives