Tarieven, vergoedingen en voorwaarden

Ziyu praktijk is erkend door BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). BATC Natuurgeneeskundige Therapeuten leveren een hoge kwaliteit aan zorg omdat zij naast hun natuurgericht vakspecialist beschikken ook over benodigde kennis op het gebied van de reguliere geneeskunde op HBO niveau die erkend wordt door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze zorgverzekeraars vergoeden volgens de polisvoorwaarden (zie uw lijst BATC).

Download de lijst van vergoedingen van zorgverzekeraars 2019

Voorwaarden

Intake en eerste behandeling van 90 minuten € 75,-

Vervolgbehandeling van 60 minuten € 65,-

Aan het einde van de behandeling krijgt u voor behandelingen een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren worden verzet of geannuleerd, anders worden kosten in rekening gebracht.

BATC beroepsregistratie nr. : BR-02130

AGB zorgverleners code : 90-049953Logo_BATC_Beroepsvereniging
AGB praktijkcode : 90-58333

Klacht- en Tuchtrecht nr. : 1405.1722

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie .

Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

cliënt vertelt

 • Te veel en te lang achter de computer, dus RSI. Mehdi heeft mij niet alleen van mijn klacht afgeholpen. Hij heeft mij geleerd gezond te werken en te leven. Ik heb nu veel meer energie over aan het einde van mijn dag!

  Florianne Sanders
  Florianne Sanders
 • Ik had een rug-hernia. Na een gesprek met Mehdi werd snel duidelijk dat acupunctuur de beste behandeling zou zijn. Het resultaat was verbijsterend. Na een paar maanden kon ik weer de dingen doen die ik gewend was. Kortom, een geweldig geneesheer en een supervent.

  Fons Mak
 •   Mehdi heeft mij ook goed geholpen met mijn slijmbeurs ontsteking in mijn linker schouder. Door zijn behandeling en advies kan ik weer vrij bewegen.  Dank je wel Mehdi Tajeddin Succes met de nieuwe onderneming!

  Stef Verfcorporate lives